Κατηγορία: EVENTS

ΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΜΕ FREZYDERM!

Όποια και αν είναι η ανάγκη σου, υπάρχει ένα προϊόν Frezyderm να σε καλύψει.

Στόχοι της Frezyderm

- Να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών. - Να επιδιώκει επιθετικές προοπτικές ανάπτυξης. - Να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον διαρκώς απαιτητικό.

Φιλοσοφία της Frezyderm

- Να κάνει...

Περισσότερα

Ζήστε την εμπειρία Apivita 19-23 Μαϊου με -20%!

Από το 1979, η APIVITA ακολουθεί μια μοναδική φιλοσοφία στη δημιουργία των προϊόντων της, συνδυάζοντας τρία βασικά στοιχεία: τη Φύση, την Αποτελεσματικότητα και την Ολιστική Προσέγγιση.

Σας περιμένουμε στο Mall Pharmacy 19-23 Μαϊου να γνωρίσετε από κοντά τα προΐόντα και τη φιλοσοφία Apivita. Η ειδικός της εταιρείας θα είναι εκεί να λύσει κάθε σας απορία και να...
Περισσότερα

GEHWOL ME -20%!

Gehwol. Η ειδική για τους ειδικούς.

Οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν και εκτιμούν την Gehwol. Οι λύσεις της για την περιποίηση των ποδιών αφορούν κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί. Εμπειρία και καινοτομία σε ένα. Ελάτε στο Mall Pharmacy έως τις 22/4, ενημερωθείτε για το τί μπορεί να κάνει η Gehwol για εσάς και αποκτήστε όλα...
Περισσότερα

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Δωρεάν Μετρήσεις Καρδιακής Πίεσης , Βάρους , Ποσοστού Σωματικού Λίπους και Οξυγόνωσης Αίματος στο φαρμακείο μας !

Εγκαταστήσαμε στο φαρμακείο μας τον αυτόματο σταθμό πρόληψης CareHub. Τώρα μπορείτε να μετρήσετε ΔΩΡΕΑΝ και απεριόριστα βασικές παραμέτρους της υγείας σας εύκολα, γρήγορα και απλά.
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης και καρδιακών παλμών
  • Μέτρηση ποσοστού οξυγόνου αίματος
  • Μέτρηση σωματικού...
Περισσότερα